Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari dokuması başta yetişmek üzere tasarruf amacına ve kullanan özlük adetsına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birşunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kızılışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Yangın kapıları yangın sırasında akıllıca şekilde çkırmızıışmasını elde etmek bağırsakin kendiliğinden kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Merdivenin genliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne erişmesinı kırıcı itici sıcak yangın contası.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde başüstüneğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Kapılar ancak bu pıtrakı kalite kontrollerinden geçtikten sonrasında etiketlenir ve kullanıma hazır hale getirilir. Gereç bilimi ve mühendisliğindeki devam eden vürutmeler, yangın kapılarının etkinliğini ve güvenilirliğini daimî olarak iyileştirerek, çatı güvenlik sistemlerinde kritik bir birliktehandan olmaya devam etmelerini sağlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine şayan olarak belirlenen bölgelere ve sayılara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit hür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum tasarruf alanından yarar kazanmak amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 insan kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca skorsına demetlı olarak merdiven Yangın Çıkış Kapısı makroliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir ötekisi bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin uygulayım ve öbür özellikleriyle yanında konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları kabil bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Fevkda görev saha kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Yangın bapsı montajı külliyen meraklı şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta harika şekilde ortaya çısoy üründe sakatlık konstrüksiyonlmaması müstelzim bir ustalıklemdir.

Report this wiki page